شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

با توجه به  نوسانات ارزی، خواهشمند است جهت اطلاع دقیق از موجودی کالاها و همچنین قیمتِ بروز، لطفا قبل از خرید، با کارشناسان فروش، تماس حاصل فرمائید. (۰۹۱۲۴۴۳۸۰۴۴ آقای علی سوری)

روکش های دندانی و دلایل نیاز به آنها

روکش های دندانی و دلایل نیاز به آنها

با گسترش بیماری های دهان و دندان و از بین رفتن ظاهر زیبای دندان ها، روش های جدیدی برای برگردندان این زیبایی به روی کار آمدند. یکی از این روش های فوق العاده مفید و پرکاربرد توسط دندانپزشکان، روکش های دندانی است. به طوری که امروزه شاهد وجود انواع مختلفی از آن در مراکز دندانپزشکی هستیم. اگر شما هم قصد آشنایی بیشتر با روکش های دندانی و دلایل نیاز به آن ها را دارید، لطفا تا انتهای این مطلب دنسیس ما را همراهی کنید.  

 

قیمت روکش دندان

 

قیمت روکش های دندانی به عوامل متعددی بستگی دارد. به همین جهت نمی توان برای آن یک بازه قیمتی مشخصی را در نظر گرفت. در چند وقت اخیر شاهد نوسانات شدید بازار ارز و افزایش قیمت های فراوان بوده ایم. از آن جایی که بیشتر این روکش ها از سایر کشورها به ایران وارد می شود، این نوسانات بر روی قیمتشان تاثیر قابل توجهی را برجای می گذارد.

 

بهترین راه برای دانستن قیمت این روکش های دندانی، تماس با نمایندگی های فروش تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی است. فروشگاه تجهیزات دندانپزشکی ما در هر زمان آماده پاسخ گویی به شما عزیزان و اعلام قیمت به روز انواع ابزارهای درمانی و جراحی می باشد.

 

مطلب پیشنهادی: بلیچینگ دندان یا لمینت؟ یک دو راهیِ شک برانگیز!

 

 

 

انواع روکش دندان عصب کشی شده

 

با گسترش دانش و تکنولوژی در حیطه دندانپزشکی، تنوع گسترده ای از روکش های دندانی مناسب عصب کشی وارد بازار شدند. در این بخش به یکی از رایج ترین این روکش های دندانی اشاره خواهیم کرد.

  • روکش های دندانی تمام فلزی

هر چند که این روکش های دندانی ظاهر طبیعی را ایجاد نمی کنند، ولی به دلیل مزایای فراوان مورد استفاده قرار می گیرند. فلزات به کار رفته در روکش های فلزی از جنس کبالت، نیکل و کروم هستند.

 

مقاومت این فلزات در برابر فشار و ضربه بسیار بالا است. هرکدام از تکنیک های پزشکی و دندان پزشکی در کنار مزایای فراوان، معایبی را نیز می تواند داشته باشد. از معایب روکش های فلزی می توان به احتمال فرسودگی دندان مقابل دندان روکش شده اشاره کرد.

 

  • روکش دندان سرامیکی

 

روکش های دندانی سرامیکی از عناصر مشابه شیشه چون پرسلاین ساخته می شود. مزیت این روکش سرامیکی نسبت به سایر روکش های دندانی، مراقبت از لثه است. با استفاده از روکش های دندانی سرامیکی دیگر دچار عقب رفتگی لثه نمی شوید.

این روکش ها به دلیل پوشش دندانی فوق العاده ای که دارند، برای مخفی کردن لکه های سیاه دندانی گزینه مناسبی هستند. روکش های دندانی سرامیکی، ظاهری شبیه دندان های واقعی را ایجاد می کنند. به دلیل عدم وجود لبه های فلزی در این روکش ها، آسیب جدی به ناحیه دهانی وارد نخواهد شد.

 

تفاوت روکش دندان با کامپوزیت

 

روکش دندان و کامپوزیت هر دو از روش های پوشش سطح دندان به شمار می روند. این دو روش از جهت هایی با هم متفاوت هستند. برای قراردهی روکش های دندانی، بایستی ابتدا سطح دندان تراش داده شود. این در حالی است که در کامپوزیت های دندانی نیازی به تراش دادن دندان نیست. کامپوززیت نیز مانند روکش دندان، انواع مختلفی دارد. چند مورد از بهترین کامپوزیت های موجود در بازار ایران عبارت اند از :

 

 

کامپوزیت های آی پی اس، نوع جدیدی از کامپوزیت ها هستند که ذرات سرامیکی در ساختار خود دارند. وجود سرامیک بر روی این کامپوزیت، درست مانند روکش های دندانی سرامیکی باعث ایجاد مقاومت بالای آن در برابر انواع آسیب ها می شود.

 

سارمکو ساخت کشور سوییس است. این نوع کامپوزیت به وجود رنگ پایدار و تغییر شکل آسان توسط دندانپزشک معروف است.

 

 

این کامپوزیت ساخت کشور آمریکا است. P60 برای ترمیم خرابی های دندانی نوع یک و دو استفاده می شود.

 

 

 

 

روکش دندان فوری

روکش های دندان فوری نوعی ابزار دندانپزشکی موقتی به شمار می رود. معمولا تا زمان آماده شدن روکش دندان دائمی، برای پوشش خرابی دندان از روکش های فوری استفاده می شود. این روکش ها در دو نوع فلزی و پلاستیکی به فروش می رسند. فقط کافی است دندانپزشک یک روکش دندان متناسب با رنگ دندان بیمار را انتخاب کرده و بر روی آن قرار دهد. از این جهت که این روکش های دندانی موقتی هستند، دوام کمتری نسبت به نوع دائمی خود دارند. به همین دلیل نیاز به رعایت یک سری موارد برای حفظ این روکش ها می باشد. این نکات عبارت اند از :

1- حتما مانند گذشته دندان های خود را مسواک کرده و از نخ دندان استفاده کنید.
2- در صورت احساس درد در ناحیه روکش شده، از آب نمک گرم برای کاهش آن استفاده کنید.
3- تا اطلاع ثانوی از خوردن هرگونه مواد غذایی چسبناک مانند آدامس خودداری نمایید. با این کار احتمال کنده شدن روکش دندانی کاهش می یابد.
4- از خوردن غذاهای سفتی که می تواند باعث شکسته شدن روکش دندان فوری شما شود اجتناب کنید.

 

روکش دندان در ارتودنسی

یکی از سوالاتی که ذهن افراد را به خود مشغول می کند این است که آیا می توان بر روی دندان روکش شده ارتودنسی انجام داد. قبل از انجام ارتودنسی لازم است تا تمام خرابی های دندانی برطرف شود. گاهی ممکن است دندان نیازمند اعمال روکش دندانی بر روی خود باشد.

معمولا در این گونه مواقع، دندانپزشک از بندهای ارتودنسی خاصی استفاده می کند. در این صورت، روکش دندانی زیر آن آسیبی نخواهد دید. در صورت تشخیص دندانپزشک می توان روکش های دندانی را برداشت و ارتودنسی را انجام داد. پس از اتمام پروسه ارتودنسی، می توان مجددا روکشی جدید را بر روی دندان قرار داد.

 

با ما همراه باشید: کاربرد گان جراحی در مراکز درمانی چیست 

 

 

سخن پایانی

با وجود تمام مطالب گفته به وجود انواع روکش های دندانی و اهمیت انتخاب یک روکش خوب پی برده ایم. انتخاب یک روکش دندانی باکیفیت نه تنها بیمار را از تعویض آن بی نیاز می کند، بلکه به حفظ سلامت دهان و دندان او کمک شایانی خواهد کرد.

شما دندانپزشکان گرامی می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید روکش های مورد نظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما در هر زمان آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان می باشند. 

انصراف از نظر